O nama

Reputacija koja se godinama stvara

Remont d.o.o Valjevo, osnovano je 08.02.1965. godine kao društveno preduzeće. To je jedno od retkih preduzežća koje još uvek posluje i to vrlo uspešno u vlasništvu sada Teodosija Krstića, koji je Remont kupio trgujući na berzi akcijama sa jedinom željom da isto sačuva od propadanja i zaborava.

Preduzeće posluje pod istim imenom, MB i PiB-om pod kojim je i osnovano pre 58 godina. Zadržalo je svoju uslužnu delatnost popravke i održavanja vozila, tehničkog pregleda i registracije. U njemu jos uvek radi nekoliko starih radnika. Jedino što je promenjeno to je sedište, izvršena modernizacija tehničkog pregleda i održavanja, proširena delatnost, stvoren novi moderan ambijent prilagođen zakonskim propisima RS.

Ogranak Omni centar

U okviru preduzeca Remont koji ima svoje ogranke tehnickog pregleda, posluju jos dva ogranka i to ogranak Omni centar koji se bavi usluznom sportskorekreativnom delatnoscu i ugostiteljstvom a koji je nastao u ul. Knez Mihailovoj na prostoru bivse Kozare Milan Kitanović. Valjevski privrednik i lokal patriota Teodosije Krstic je uspeo da prostor koji je bio rusevina i zarastao u korov, preuredi i pretvori u jedan od najlepsih delova grada na kojem se nalazi hotel, sale za svecanosti, sportski tereni, Spa centar, benzinska pumpa. Na taj nacin je deo Valjeva pored reke Gradac oplemenjen i spada u red najuredjenijih delova starog Valjeva.

Ogranak Televizija Valjevo plus

U okivru Remonta posluje kao poseban ogranak i Televizija Valjevo plus koja je pocela sa radom 14.01.2014.godine.Ponovo se vracamo na pocetak da se od zaborava sacuva Javno preduzeće Regionalna Televizija Valjevo. Ta televizija je privatizovana medju prvim elektronskiM medijima u Srbiji.Ta prva privatizacija je bila neuspesna i ponistena je stecajem 2012.godine.Ovu medijsku kucu 2013.godine iz stecaja kupuje njen sadasnji vlasnik Teodosije Krstic, bez ikakve imovine. Obezbedjuje novi prostor, kupuje najsavremeniju opremu i televizija posle eksperimentalnog emitovanja programa 2013. godine,zvanicno pocinje sa radom 14.01.2014.godine

Televizija Valjevo Plus ima dozvole REM-a do 2024.godine za terestrijalno i kablovsko emitovanje programa. U okviru terestrijlne (zemaljske) mreže TV VA PLUS se vidi u Valjevu,  Zvorniku, Loznici, Krupnju, Ljuboviji, Osečini, Koceljevi, Vladimircima, Ubu, Mionici, Ljigu, Šapcu, ali i šire. Program se emituje i u okviru digitalne SBB mreže na poziciji 391 vidljiv na čitavom području Srbije, kao i na platformi IPTV-ija na poziciji 585.

Misija

Naša misija je da služimo našim klijentima i uvek pružamo najviši nivo usluge, da razvijamo svoj tim i težimo da se stalno usavršavamo i da se ponašamo na ekološki odgovoran način.

Vizija

Biti najpouzdaniji lider u svim sferama našeg poslovanja sa naprednim rešenjima poslovne inteligencije. Stvorićemo zadovoljstvo kroz implementaciju modernih ideja, rešavanje problema i prevazilaženje očekivanja naših klijenata.

Osnovne vrednosti